Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.01. 2025
Dnes má svátek Zdislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zmrzlinový pohár s čokoládovými vločkami

Zmrzlinový pohár s čokoládovými vločkami
18. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++______
Příprava receptu Zmrzlinový pohár s čokoládovými vločkami: Pařížskou šlehačku si vyrobíme smícháním kakaa se smetanou. Takto připravenou směs potom mírně zahříváme až k bodu varu. Poté ji odstavíme a necháme 24 hodin odpočinout. Druhý den šlehačku vyšlehá ... …více»

Pohár mňam-mňam

Pohár mňam-mňam
18. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Pohár mňam-mňam: V 1/2 litru mléka rozmícháme 1 žloutek, 1 čokoládový pudink, 30 g čokolády, vanilkový cukr, trochu rumu a ve vodní lázni uvaříme a vymícháme krém. Nalijeme do pohárů, zalijeme vaječným koňakem, smícha ... …více»

Domácí stracciatella

Domácí stracciatella
18. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +_________
Příprava receptu Domácí stracciatella: Dobře vychlazený tvaroh utřeme s moučkovým cukrem podle chuti. Čokoládu rozehřejeme nad parou a vidličkou rozmícháme s tvarohem. Šlehačku ušleháme, polovinu spojíme s tvarohem. Tvaroh rozdělíme do mis ... …více»

Chalupářská zmrzlina

Chalupářská zmrzlina
18. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Chalupářská zmrzlina: Ušleháme vejce s cukrem do husté pěny, přidáme kakao, ušlehanou šlehačku a promícháme. Nalijeme do kelímku a dáme zmrazit. ... ... …více»

Vanilková pusa

Vanilková pusa
17. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++_______
Příprava receptu Vanilková pusa: Želatinu vložíme do studené vody a necháme asi 10 minut nabobtnat. Smetanu s cukrem, vydlabanou dužinu vanilkového lusku a s vodkou ohřejeme asi na 40°až 50°C. Přidáme želatinu a důkladně rozmícháme. ... …více»
 

Pomerančové mističky

Pomerančové mističky
17. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Pomerančové mističky: Z pomeranče seřízneme v jedné třetině vršky, opatrně vyjmeme vnitřky a prolisujeme je. Prolisovanou šťávu z dužiny, džus, žloutky, cukr a škrobovou moučku nebo solamyl rozmícháme a ve vodní lázni ušle ... …více»

Jahodová pěna se šlehačkou a bílky

Jahodová pěna se šlehačkou a bílky
17. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++++__
Příprava receptu Jahodová pěna se šlehačkou a bílky: Z bílků a soli ušleháme pevný sníh. Nádobu vložíme do vodní lázně a za stálého šlehání přidáváme po trochách cukr. Stále šleháme, až sníh zhoustne - nevaříme! Nádobu vyjmeme z vodní lázně, částečně p ... …více»

Smetanová ananasová zmrzlina

Smetanová ananasová zmrzlina
17. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++___
Příprava receptu Smetanová ananasová zmrzlina: Velký ananas překrojíme po délce na půlky, z nichž vydlabeme do mísy šťavnatou dužninu. Dužninu jemně nasekáme nebo umixujeme. Ze 3 bílků ušleháme tuhý sníh a postupně zapracujeme 150 g cukru krupice. ... …více»

Smetanová zmrzlina s příchutí máty

Smetanová zmrzlina s příchutí máty
17. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Smetanová zmrzlina s příchutí máty: Do zhoustnutí ušleháme 6 vajec a 150 g cukru krupice. V hrnku za stálého míchání zahříváme 300 ml mléka a 150 ml smetany ke šlehání, až se začnou tvořit bubliny, směs ihned vlijeme do vajec, promíchám ... …více»

Mrkvová zmrzlina

Mrkvová zmrzlina
17. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++++__
Příprava receptu Mrkvová zmrzlina: 250 ml dobře vychlazené smetany ke šlehání ušleháme s vanilkovým cukrem do tuha, přidáme 200 g jemně nastrouhané mrkve, promícháme a naplníme do formy, zakryjeme fólií a zmrazíme. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !