Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Benátské řízky

fotka Benátské řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Benátské řízky:

400 g vepř. kýty  |  sůl  |  mletý pepř  | 1 cibuli  | 40 g oleje  | 40 g hl. mouky  |  masový vývar  | 0,1 l přírodního bílého vína  | 2 lžíce kečupu  |  petrželka

Postup přípravy receptu Benátské řízky:

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme nadrobno, zpěníme na oleji, přidáme maso a opražíme jej z obou stran. Potom zaprášíme moukou, opražíme, podlijeme vývarem a vínem, přikryjeme a udusíme do měkka. Když je maso měkké, přidáme kečup a ohřejeme. Nakonec ochutíme zelenou petrželkou. Podáváme s vařenými těstovinami.


Fotky receptu Benátské řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Benátské řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !