Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový špíz na kari

fotka Vepřový špíz na kari
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřový špíz na kari :

600 g-700 g vepřové kýty  | 150 g anglické slaniny  | 250 g zelené papriky  | 1 lžička kari koření  | 1-2 lžičky solamylu  | 250 g smetany  | 1dl vývaru  | 250 g porku  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Vepřový špíz na kari :

Maso z vepřové kýty nakrájíme na malé kousky, mírně naklepeme a střídavě na jehlu napichujeme kousky masa, šikmo krájené plátky pórku, srolovaný plátek anglické slaniny, plátek zelené papriky, vše osolíme, opepříme a opékáme za občasného otáčení na horkém oleji. Opečený špíz vyjmeme, přebytečný tuk slijeme, do výpeku přidáme lžičku karí, krátce zasmahneme a rychle zalijeme vývarem. Ve smetaně rozmícháme lžičku Solamylu, vmícháme do šťávy, krátce povaříme, dochutíme solí a pepřem. Vepřový špíz přelijeme karí omáčkou nebo podáváme zvlášť v omáčníku. Přílohu-rýže, brambory.


Fotky receptu Vepřový špíz na kari :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový špíz na kari
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !