1,5 kg cukety
| 1 kg paprik
| 0,5 kg cibule
| 2 lžíce wonšestru
| 2 lžíce soj. omáčky
| 1 lžíce cukru
| 5 dcl oleje
| 1 velký kečup sladký
| 1 velký kečup ostrý
Postup přípravy receptu Bensen z cukety:
Opraný rybíz vysypeme do pekáčku, zasypeme cukrem a přidáme 3 ks skořice. Pečeme na 250 stupňů 10 minut, promícháme a pečeme dalších 10 minut, opět promícháme a zmenšíme teplotu na 130 stupňů a pečeme dalších 10 minut. Poté vyjmeme pekáček, zasypeme vanilkovým cukrem a zalijeme rumem, promícháme a plníme do sklenic, rybíz krásně zrosolovatí a je idální příloha k masům na divoko.
Fotky receptu Bensen z cukety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!