Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušená rýže po indicku (Sadah pilau)

fotka Dušená rýže po indicku (Sadah pilau)
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dušená rýže po indicku (Sadah pilau):

250 g rýže  | 1 cibule  | 60 g rostlinného tuku  |  sůl  | 2 lžíce rozinek  | 4 lžíce sterilovaného hrášku  | 2 lžíce strouhaného kokosu

Postup přípravy receptu Dušená rýže po indicku (Sadah pilau):

Cibuli nakrájíme na plátky, na tuku bez míchání dozlatova osmahneme a vidličkou vybereme na talířek. Propláchnutou a oschlou rýži vsypeme do zbylého tuku a mícháme 4-5 minut. Zalijeme vroucí osolenou vodou, zamícháme a krátce povaříme. Přidáme oprané rozinky a pod pokličkou podusíme. Do hotové rýže opatrně vmícháme okapaný hrášek. Rýži podáváme posypanou osmahnutou cibulí a strouhaným kokosem. Je to vhodná příloha k pečenému kuřeti.


Fotky receptu Dušená rýže po indicku (Sadah pilau):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušená rýže po indicku (Sadah pilau)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !