Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.06. 2024
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Květák smažený ve vinném těstíčku

fotka Květák smažený ve vinném těstíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Květák smažený ve vinném těstíčku :

50 dekagramů květáku  |  sůl,  | 20 dekagramů tuku na smažení  | Těstíčko:  | 1/8 litrů bílého vína,  |  sůl,  |  lžička oleje  | 8 dekagramů hladké mouky  | 2 žloutky  |  sníh ze dvou bílků

Postup přípravy receptu Květák smažený ve vinném těstíčku :

Květák spaříme ve vroucí osolené vodě, odcedíme a rozkrájíme na větší růžice. Necháme je oschnout, namáčíme v připraveném těstíčku a v dobře roztopeném tuku smažíme do zlatova. V hrnku na těstíčko rozkvedláme mouku s vínem, přidáme sůl, olej (ovšem z stálého míchání aby se nám nedělali hrudky) a nakonec pevný sníh.




Fotky receptu Květák smažený ve vinném těstíčku :

Květák smažený ve vinném těstíčku
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Květák smažený ve vinném těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !