Vložil: | Aine |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí dušené na zelené paprice:
400 g hovězího masa
| 40 g tuku nebo oleje
| 80 g cibule
| 4 zelené papriky
| sůl
Postup přípravy receptu Hovězí dušené na zelené paprice:
Oprané hovězí maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Na rozpáleném tuku plátky prudce opečeme. Přidáme nadrobno rozkrájenou cibuli, sůl, podlijeme horkou vodou a přikryté pomalu dusíme. K polodušenému masu přidáme očištěnou, opranou a na řezy nakrájenou papriku a podusíme doměkka. Podáváme s bramborem a tomatovým salátem.
Fotky receptu Hovězí dušené na zelené paprice:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!