Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí kostky na paprice s houbami

fotka Hovězí kostky na paprice s houbami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 31

Použité suroviny receptu Hovězí kostky na paprice s houbami:

4 plátky zadního hovězího  | 170 g sterilovaných zampiónů  | 40 g tuku  | 1 menší cibule  | 1 lžička mletá sladká paprika  | špetka drceného kmínu  | 1 stroužek česneku  | 1/4 l zakysané smetany  | 1 lžička hladké mouky  |  citronová šťáva  |  sůl

Postup přípravy receptu Hovězí kostky na paprice s houbami:

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na kostky nakrájené maso a krátce za stálého míchání osmahneme. Přidáme na plátky nakrájené žampióny, zamícháme, utřený česnek se solí, kmín, vše zasypeme paprikou a opě zamícháme.
Zaprášíme moukou, zase zamícháme, aby se mouka rychle zasmažila a postupně podléváme teplou vodou až do potřebného množství omáčky (spíše hustší).
Po dohotovení přilijeme smetanu, necháme přejít varem, dochutíme citrónovou šťávou a připadně dosolíme.


Fotky receptu Hovězí kostky na paprice s houbami:

Hovězí kostky na paprice s houbami
Hovězí kostky na paprice s houbami
Hovězí kostky na paprice s houbami
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Hovězí kostky na paprice s houbami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !