Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 18.11. 2018
Dnes má svátek Romana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí maso se zelenými fazolkami

fotka Hovězí maso se zelenými fazolkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí maso se zelenými fazolkami:

KOŘENÍ:  | 2,5 ml (1/2 lžičky) jedlé sody  | 5 ml (1 lžička) kukuřičného škrobu  | 15 ml (1 lžíce) světlé sójové omáčky  | 30 ml (2 lžíce) vody  | 5 ml (1 lžička) rozpáleného oleje  | 450 g libového hovězího masa tence nakrájeného na plátky 2,5 cm silné  | OMÁČKA:  | 1,25 ml (1/4 ličky) jedlé sody  | 5 ml (1 lžička) Glutasolu (není nutný)  | 5 ml (1 lžička) tmavé sójové omáčky  | 5 ml (1 lžička) vína Sao-sing (není nutné)  | 120 ml vývaru  | 10 ml (2 lžičky) kukuřičného škrobu  | 45 ml (3 lžíce) oleje  | 2 stroužky česneku, oloupané a nakrájené na plátky  | 1 oloupaná cibule nakrájená na dílky  | 2,5 cm čerstvého kořene zázvoru, oloupaného a nakrájeného na tenké plátky  | 170 g čínských dlouhých bobů nakrájených na kousky  | 7,5 cm dlouhé nebo mladé zelené fazolky v celku, sůl a čerstvě mletý černý pepř podle chuti

Postup přípravy receptu Hovězí maso se zelenými fazolkami:

Smícháme dohromady kořenicí přísady. Přidáme maso a marinujeme je 20 minut. Maso osušíme a marinádu vylijeme. Smícháme přísady do omáčky. Ve woku zahřejeme 30 ml (2 lžíce) oleje. Snížíme teplotu, vložíme do něj česnek a hovězí maso a za stálého míchání smažíme 3-4 minuty. Maso vyjmeme a odložíme je stranou. Do woku přilijeme zbývající olej, přidáme cibuli, zázvor a dlouhé boby. Vše mícháme a smažíme 2-3 minuty. Přidáme osmažené maso. Přikryjeme a smažíme další 1 minutu. Vmícháme přísady do omáčky a uvedeme do varu. Necháme mírně povařit 2-3 minuty. Osolíme a opepříme. Sejmeme z plamene a podáváme.


Fotky receptu Hovězí maso se zelenými fazolkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí maso se zelenými fazolkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !