Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí roláda s hořčicí a smetanou

fotka Hovězí roláda s hořčicí a smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 35

Použité suroviny receptu Hovězí roláda s hořčicí a smetanou:

600 g hovězího zadního  | 150 ml vývaru  | 5 lžic oleje  | 2 lžíce dijonské hořčice  | 3 lžíce kremžské hořčice  | 125 g zakys. smetany  | 2 lžíce hl. mouky  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Hovězí roláda s hořčicí a smetanou:

Hovězí zadní rozklepeme na roládu. Maso osolíme, opepříme a pomažeme oběma druhy hořčice. Plát masa svineme a ovážeme kuchyňskou nití.
Rozpálíme si olej. Vložíme roládu, důkladně ji ze všech stran orestujeme, podlijeme vroucím vývarem a za částečného podlévání ji dusíme doměkka. Ve smetaně si rozkvedláme trochu mouky a vypečenou šťávu zahustíme v hladkou omáčku. Roládu zbavíme niti, prohřejeme v omáčce a nakrájíme.



Fotky receptu Hovězí roláda s hořčicí a smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí roláda s hořčicí a smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !