Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí vývar po vietnamsku

fotka Hovězí vývar po vietnamsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 300 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Hovězí vývar po vietnamsku:

1 kg hovězích kostí  | 350 g pečeného hovězího  | 150 g syrového hovězího  | dle chuti: kousek oloupaného a na tenké nudličky nakrájeného zázvoru  | 6 pepřů  | 6 koriandrů  | dle chuti: kousek skořicové kůry  | 3 hřebíčky  | 2 lžíce rybí omáčky  | 400 g rýžových těstovin  | dle chuti: sojová omáčka  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Hovězí vývar po vietnamsku:

Do hrnce dáme hovězí kosti, pečené hovězí, sůl a zázvor. Pomalu uvedeme do varu a pak na malém plameni vaříme 3-4 hodiny. Přidáme koření, rybí omáčku a vaříme ještě 40 minut. Dochutíme sojovou omáčkou a případně trochou soli. Pak vyndáme maso, necháme ho vychladnou a po vláknech nakrájíme na plátky, které pak nakrájíme na nudličky. Vývar přecedíme do druhého hrnce, uvedeme do varu a vypneme. Před podáváním uvaříme těstoviny, které naložíme do mističek. Pak přidáme trošku uvařeného masa a syrového nakrájeného na nudličky (lze nahradit pečeným kuřecím), zalijeme horkým vývarem, posypeme cibulí a šalotkou.



Fotky receptu Hovězí vývar po vietnamsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí vývar po vietnamsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !