8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hrnec z černého kořene s kmínem

fotka Hrnec z černého kořene s kmínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Hrnec z černého kořene s kmínem:

asi 500 g hovězí kližky  | 1 cibule  | 1 l masového vývaru  | 3 lžíce vinného octa  | 500 g černého kořene  | 300 g mrkve  | 300 g brambor  | 1 pórek  | dle chuti: sůl a pepř  | 3 lžičky kmínu  | 1 svazek petrželky

Postup přípravy receptu Hrnec z černého kořene s kmínem:

1. Hovězí kližku omyjeme. Cibuli oloupeme a rozčtvrtíme. Masový vývar uvedeme do varu, vložíme cibuli a maso a vaříme asi půldruhé hodiny.
2. Vinný ocet zředíme v 1 l vody. Černý kořen oloupeme pod tekoucí vodou a vložíme do octové vody. Mrkev a brambory oloupeme, omyjeme a pokrájíme na kostky. Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka, černý kořen na hranolky. Zeleninu přidáme 20 min. před koncem varu k masu, pokrm osolíme, opepříme a okmínujeme.
3. Masa před podáváním vyjmeme a nahrubo nakrájíme. Petrželku omyjeme, osušíme a jemně posekáme. Posypeme jí hotový pokrm a okamžitě podáváme.


Fotky receptu Hrnec z černého kořene s kmínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrnec z černého kořene s kmínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !