Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jablkovo-pomerančový džem

fotka Jablkovo-pomerančový džem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Jablkovo-pomerančový džem:

700 g oloupaných jablek zbavených jádřinců  | 300 g nadrobno nakrájených pomerančů  | ze 2 citronů šťáva  | 1 lžička kyseliny citrónové  | 1/8 l vody  | 1 bal. Gelfix Klasik 1:1  | 1 kg cukru  | 6 lžic koňaku

Postup přípravy receptu Jablkovo-pomerančový džem:

1. Jablka pokrájíme na malé kousky, případně rozmixujeme. Přidáme dílky pomeranče, citrónovou šťávu, kyselinu citrónovou, vodu a Gelfix Klasik. Za stálého míchání povaříme.
2. Přidáme cukr a znovu za stálého míchání přivedeme k varu. Necháme vařit 6-8 minut, poté stáhneme z plotýnky a vmícháme koňak.
3. Sklenice plníme ihned ještě horkým džemem až po okraj a zavíčkujeme. Uzavřené sklenice postavíme na asi 10 minut víčkem dolů.


Fotky receptu Jablkovo-pomerančový džem:

Jablkovo-pomerančový džem
Fotky vložil: LI0NESS 
Hodnocení receptu Jablkovo-pomerančový džem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !