Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Játra po skotsku

fotka Játra po skotsku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Játra po skotsku:

1/2 kg vepřových jater nakrájených na tenké plátky  |  4 plátky slaniny  | 2 lžíce hladké mouky  |  2 lžíce rumu  |  sladká paprika  |  tabasco  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Játra po skotsku:

Rozpálíme větší pánev a na ni osmahneme slaninu dokřupava. Hotovou slaninu vyndáme, osušíme papírovým ubrouskem a ponecháme v teple. Na zbylém tuku osmažíme játra, která jsme obalili v mouce, sladké paprice a pepři. Játra několikrát otočíme. Když jsou skoro hotová, osolíme podle chuti, přilijeme alkohol a krátce podusíme. Játra vyndáme, pokapeme tabascem a podáváme ozdobené plátky slaniny. Podáváme s brambory.


Fotky receptu Játra po skotsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra po skotsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !