Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jatýrka na tymiánu

fotka Jatýrka na tymiánu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jatýrka na tymiánu:

asi 50 ml oleje  | 1 větší cibule  | 500 g drůbežích jater  | 100 g na kostičky nakrájenou slaninu  | 6 stroužků česneku (neoloupaného)  | 15 snítek čerstvého tamiánu (lze nahradit sušeným)  | 2 lžíce sójové omáčky  | 1 lžička worcesterské omáčky  | dle chuti sůl a pepř

Postup přípravy receptu Jatýrka na tymiánu:

V pánvi na rozpáleném oleji osmažíme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme pokrájená drůbeží jatýrka, slaninu, celé neoloupané stroužky česneku, tymián a další koření. Při mírné teplotě za občasného míchání restujeme pod pokličkou asi 3/4 hodiny. Ke konci přípravy dle chuti dosolíme. Hotová jatýrka můžeme podávat jako minutku s bramborovou kaší, s rýží nebo třeba s červeným zelím a bramborovým knedlíkem.


Fotky receptu Jatýrka na tymiánu:

Jatýrka na tymiánu
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Jatýrka na tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !