MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí maso s černými olivami

fotka Jehněčí maso s černými olivami
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jehněčí maso s černými olivami:

800 g jehněčího masa  | 130 g černých oliv  | 1/2 feferonky  | 1 lžíce hladké mouky  | 4 lžíce oleje  | dle chuti: sůl a pepř  | 2 lžíce citrónové šťávy  | 1 lžička oregána

Postup přípravy receptu Jehněčí maso s černými olivami:


Jehněčí maso zbavíme kůže a nakrájíme na plátky. Polovinu oliv vypeckujeme a nakrájíme, feferonku zbavíme semínek a nakrájíme ji najemno. Ve velkém krnci rozehřejeme olej, plátky masa z obou stran osolíme, poprášíme moukou a při vysoké teplotě opečeme. Potom snížíme teplotu, polovinu oleje odebereme a maso posypeme nakrájenými i celými olivami a okořeníme pepřem, oregánem a feferenkou. Krátce před doděláním, když už je maso křehké a měkké, přilijeme citrónovou šťávu, necháme tekutinu krátce povařit a promícháme.



Fotky receptu Jehněčí maso s černými olivami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí maso s černými olivami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !