Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí maso s fazolovými lusky

fotka Jehněčí maso s fazolovými lusky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí maso s fazolovými lusky :

800 g jehněčího masa  | 400 g fazolových lusků  | 1 ks cibule  |  sádlo  |  sůl  | 300 g kyselé smetany  |  mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu Jehněčí maso s fazolovými lusky :

Fazolové lusky oloupeme, vypereme, rozkrojíme po délce, osolíme a dusíme na části sádla doměkka. Cibuli jemně nakrájíme, osmahneme na rozpuštěném sádle, přidáme na kousky nakrájené osolené a opaprikované maso, opečeme, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Měkké maso s lusky smícháme, vložíme do ohnivzdorné misky a zalijeme rozšlehanou smetanou a zapečeme.


Fotky receptu Jehněčí maso s fazolovými lusky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí maso s fazolovými lusky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !