MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí s olivami v pomalém hrnci

fotka Jehněčí s olivami v pomalém hrnci
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 600 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Jehněčí s olivami v pomalém hrnci:

1 kg jehněčího masa  | palice česneku  | 240 g černých oliv bez nálevu  | 2 cibule  | 2 lžíce kaparů  | 2 lžičky kmínu mletého  | 1 lžička koriandru mletého  | 750 ml červeného vína  | 2,5 cm zázvoru čerstvého  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí s olivami v pomalém hrnci:

Na dno pomalého hrnce dejte cibuli, na ni stroužky česneku, lehce osolené a opepřené maso, posypte kořením a nastrouhaným zázvorem.
Do hrnce přidejte olivy a kapary a vse polijte vínem.
Vařte zakryté na LOW 8-12 hodin nebo na HIGH asi polovinu této doby. Lépe je ale vařit na nižší stupeń a delší dobu, jídlo je potom chutnější.


Fotky receptu Jehněčí s olivami v pomalém hrnci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s olivami v pomalém hrnci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !