Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí špíz

fotka Jehněčí špíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jehněčí špíz:

500 g jehněčí kýta  |  sůl  |  pepř  | 4 stroužky česnek  |  olej  | 1 ks telecí párek  | 4 ks malá cibulka  | 2 ks rajče  | 1

Postup přípravy receptu Jehněčí špíz:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Plátky pokapeme olejem a necháme několik hodin odležet. Po odležení je rozkrájíme na kousky a nabodáváme na jehly střídavě s kolečky párku, cibule a rajčat.

Špízy potřeme olejem a grilujeme (často otáčíme). Jehněčí špízy podáváme s brambory a zeleninovou oblohou.


Fotky receptu Jehněčí špíz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !