Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jelení ragú na červeném bíně

fotka Jelení ragú na červeném bíně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jelení ragú na červeném bíně:

800 g jeleního plecka  | 1/2 lžičky pepře  | 2 lžíce hladké mouky  | 4 lžíce oleje  | 150 g cibule  | 1 bobkový list  | 2 hřebíčky  | 6 celých pepřů  | 150 g zakysané smetany  | 1 lžička sladké papriky  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Jelení ragú na červeném bíně:

Maso nakrájejte na kostky, osolte, opepřete a obalte v mouce. Rozpalte olej a maso nechte ze všech stran osmahnout. Cibuli restujte s masem, přilijte víno a koření. Ragú duste dokud maso nezměkne. Po změknutí maso vyndejte, štávu zahustěte smetanou ve které jste rozmíchali hladkou mouku. Nechte povařit, pak přecedte a hotovou omáčku dochutte solí a pepřem. Maso zahřejte v omáčce ale nevařte.


Fotky receptu Jelení ragú na červeném bíně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení ragú na červeném bíně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !