8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jogurtové kuřecí kousky

fotka Jogurtové kuřecí kousky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jogurtové kuřecí kousky:

2 kuřecí prsíčka  | 50 ml zakysané smetany  | množství dle chuti sůl  | množství dle chuti chili  | množství dle chuti bazalka  | množství dle chuti drcený pepř  | množství dle chuti olivový olej  | množství dle chuti sýr na posypání  | 150 g bílého jogurtu  | 1 lžíce medu

Postup přípravy receptu Jogurtové kuřecí kousky:

Do větší mísy nalijeme jogurt, přidáme zakysanou smetanu, lžíci medu, sůl, chili, bazalku, pepř, trochu olivového oleje a vše promícháme. Poté nakrájíme kuřecí prsa na kousky. Přidáme je do mísy s jogurtem a smetanou a znovu promícháme. Necháme asi 2 hodiny uležet v lednici.
Po vyndání z lednice si připravíme nejlépe teflonovou pánvičku, na kterou nakapeme trošku olivového oleje. Kuřecí kousky zprudka osmažíme.
Když je maso hotové, dáme na talíř a podle libosti na něj můžeme dát jakýkoliv sýr.


Fotky receptu Jogurtové kuřecí kousky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jogurtové kuřecí kousky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !