Použité suroviny receptu Kapr s červeným vínem, kečupem a citrónem:
4 porce kapra
| sůl a pepř
| 1 lžíce hl. mouky
| citr. šťáva
| 3 lžíce oleje
| 2 lžíce kečupu
| 1 dl červeného vína
| 2 bobk. listy
| 1/2 citrónu
| vývar z masa
Postup přípravy receptu Kapr s červeným vínem, kečupem a citrónem:
Kapra osolíme, okořeníme pepřem, pokapeme citrónovou šťávou, poprášíme moukou a prudce opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji.
Pak podlijeme vínem, přidáme kečup a bobkové listy, přikryjeme poklicí a dusíme. Podle potřeby podléváme horkým masovým vývarem.
Před koncem dušení přidáme plátky citrónu.
Fotky receptu Kapr s červeným vínem, kečupem a citrónem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!