Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláč z rebarbory s drobenkou

fotka Koláč z rebarbory s drobenkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Koláč z rebarbory s drobenkou:

125 g moučkového cukru  | 4 vejce  | 120 g másla  | 150 g polohrubé mouky  |  1/2 prášku do pečiva  |  troška skořice  |  70 g 70 g rebarbory  | 75 g solamylu  |  cukr moucka na posypani  |  Drobenka: 50 g moučkového cukru, 50 g hrubé mouky, 40 g másla

Postup přípravy receptu Koláč z rebarbory s drobenkou:

Máslo utřeme společně s cukrem a postupně k němu přidáváme vejce. Do mouky zamícháme prášek do pečiva, skořici, solamyl a vše dobře promícháme v těsto. Těsto pak dáme do vymazané a vysypané formy. Rebarboru musíme oloupat a očistit, pak ji kráníme na tenší pruhy, které dáme na těsto a posypeme hodně cukrem je docela kyselá a taky drobenkou. Pak koláč pečeme ve středně teplé troubě a asi 35 minut.


Fotky receptu Koláč z rebarbory s drobenkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč z rebarbory s drobenkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !