Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kolínka se smetanovým tuňákem

fotka Kolínka se smetanovým tuňákem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Kolínka se smetanovým tuňákem:

400 g kolínek  | 2 konzervy tuňáka Rio Mare  | 100 g smetany ke šlehání  | 1 cibule  | 2 lžičky olivového oleje  | 6 rajčat  | 1 svazek kopru  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Kolínka se smetanovým tuňákem:

Tuňáka necháme okapat, nakrájíme cibuli, rajčata zvolna povaříme (asi 1 až 2 minuty ve vařící vodě), oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme je.
Na pánvi smícháme olej a vodu ve stejném množství a přivedeme k varu.
Přidáme cibuli a pozvolna vaříme 5 minut. Poté přidáme rajčata, kopr, sůl, pepř a pozvolna vaříme dalších 10 minut.
Pánev na chvíli odstavíme ze sporáku a do směsi nalijeme smetanu. Zamícháme a krátce povaříme.
Mezitím uvaříme těstoviny „al dente“ a necháme je okapat. Servírujeme je se lžící tuňáka, zalité smetanově-rajčatovou omáčkou.



Fotky receptu Kolínka se smetanovým tuňákem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kolínka se smetanovým tuňákem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !