Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněný rosol s hroznovým vínem

fotka Kořeněný rosol s hroznovým vínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 50

Použité suroviny receptu Kořeněný rosol s hroznovým vínem:

7,5 dl jablečné šťavy  | 600 g želírovacího cukru  | 2 dl vinného octa  | 100 g hroznového vína  | 2 lžičky kardamomu  | 2 lžičky koriandru  | 2 lžičky sušených paprikových vloček (nebo 2 sušené feferonky)  |  několik snítek čerstvého tymiánu

Postup přípravy receptu Kořeněný rosol s hroznovým vínem:

Jablečnou šťávu spolu s kořením a octem přivedeme k varu. Přidáme rozpůlené kuličky hroznového vína a želírovací cukr a za občasného míchání vaříme asi 5 minut. Horký rosol naplníme do nahřátých sklenic, do každé vložíme snítku čerstvého tymiánu, dobře uzavřeme a otočíme dnem vzhůru. Rosol podáváme jako doplněk k vařeným nebo pečeným masům a výborný je i do asijských pokrmů či jeko základ marinád na grilování.


Fotky receptu Kořeněný rosol s hroznovým vínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kořeněný rosol s hroznovým vínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles