Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králičí perkelt

fotka Králičí perkelt
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Králičí perkelt:

4 porce králíka  | 50 g tuku  | 2 - 3 ks cibule  |  mletá paprika sladká i pálivá  | 2 lžíce rajčatového protlaku  |  česnek  | 1 dl kysané smetany  | kousek masoxu  |  sůl

Postup přípravy receptu Králičí perkelt:

Vykoštěné porce králíka nasekáme na kousky. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme papriku, po zpěnění vložíme králičí maso, přidáme rajčatový protlak, trochu vody, česnek se solí, masox a dusíme, až maso změkne. Při dušení maso občas zamícháme a podlijeme horkou vodou. Perkelt rozdělíme na talíře, pokapeme kysanou smetanou a podáváme s rýří nebo těstovinami.


Fotky receptu Králičí perkelt:

Králičí perkelt
Králičí perkelt
Fotky vložil: vilka 
Hodnocení receptu Králičí perkelt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !