8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Králík na kyselém zelí

fotka Králík na kyselém zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík na kyselém zelí:

1 králík  |  sůl  |  kmín  |  pepř mletý  |  mletá červená paprika  | 160 g uzené slaniny  |  česnek  | 1 l kyselého zelí  |  vývar z kostí nebo bujón

Postup přípravy receptu Králík na kyselém zelí:

Umytého králíka rozdělíme na osm až deset kousků. Ty osolíme a okořeníme paprikou, kmínem a pepřem.



Pak nakrájíme na tenké plátky uzenou slaninu a polovinu rozložíme na dno pekáče. Na slaninu dáme vrstvu kyselého zelí, na zelí uložíme připravené kousky králíka a na něj zbylou slaninu. Vše podlijeme vývarem z kostí nebo vodou s bujónem a vložíme do vyhřáté trouby.



Pečeme asi 45 minut. Podáváme s vařenými brambory. Králíka můžeme nahradit i kuřetem.



Fotky receptu Králík na kyselém zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na kyselém zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !