Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krocan se žampióny

fotka Krocan se žampióny
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krocan se žampióny:

1 kg krocan  | 300 g žampiónů  | 120 g másla  | 120 g slaniny  | 20 g hladké mouky  | 0,1 litru vína Madeira  | 30 g soli

Postup přípravy receptu Krocan se žampióny:

Očeštěný krocan se hustě protkne žampióny, osolí a peče do červena na másle a slanině. Upečený se vyjme, šťáva se vysmahne do tuku, zapráší moukou, která se osmaží a zaleje vývarem nebo vodou. Po provaření se přecedí, dochutí se vínem.


Fotky receptu Krocan se žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krocan se žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !