Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kysané zelí s krůtím luncheonem a bramborami

fotka Kysané zelí s krůtím luncheonem a bramborami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Kysané zelí s krůtím luncheonem a bramborami:

800 g brambor  | 1 lžíce oleje  | 1 lžička kmínu  | 1/2 lžičky fenyklu  | 1 bobkový list  | 1 žloutek  | 370 ml balení bílého kysaného zelí  | 150 g krůtí luncheon  | 1 lžíce smetany  |  sůl, bílý pepř, hrudku změklého másla

Postup přípravy receptu Kysané zelí s krůtím luncheonem a bramborami:

Uvařené brambory necháme vychladnout a pak je nakrájíme na silnější plátky. V pánvi rozehřejeme olej, kmín, fenykl a bobkový list.
Sceděné kysané zelí 5 minut na koření podusíme, trochu opepříme.
Troubu předehřejeme na 250 °C. Nákypovou formu vymažeme máslem a navrstvíme do ní zelí, krůtí luncheon meat a nakonec brambory.
Žloutek rozšleháme s jednou lžící smetany a potřeme jím brambory. Formu vložíme do předehřáté trouby a zapékáme při 250 °C asi 10 minut.


Fotky receptu Kysané zelí s krůtím luncheonem a bramborami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kysané zelí s krůtím luncheonem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !