Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 06.06. 2020
Dnes má svátek Norbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Lžícový koláč s třešněmi

fotka Lžícový koláč s třešněmi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Lžícový koláč s třešněmi:

ovoce  | 7 lžic cukru  | 15 lžic polohr. mouky  | 3 vejce  | 1 prdop  | 1 vanilkový cukr  | 7 lžic oleje  | 15 lžic mléka

Postup přípravy receptu Lžícový koláč s třešněmi:

Z připravených surovin vymícháme hladké těsto. Třešně očistíme a omyjeme. Na těsto se může použít různé ovoce, jahody, švestky, jablka na plátky, které posypeme skořicovým cukrem.

Vyšší plech vyložíme pečícím papírem. Na připravený plech nalijeme těsto a poklademe třešněmi. Lžícový koláč s třešněmi vložíme do trouby vyhřáté asi na 180 °C a pečeme.

Upečený lžícový koláč s třešněmi posypeme cukrem, nakrájíme a můžeme podávat.


Fotky receptu Lžícový koláč s třešněmi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lžícový koláč s třešněmi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !