Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.04. 2025
Dnes má svátek Julius
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Věrčino jahodové mlsání

fotka Věrčino jahodové mlsání
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Věrčino jahodové mlsání:

6 vajec  | 18 dkg cukru krupice  | 24 dkg polohrobé mouky  |  špetka prášku do pečiva  | 1 máslo  | 1 litr jahod  | 2 vanilkové pudinky  | 15 dkg cukru  |  šlehačka

Postup přípravy receptu Věrčino jahodové mlsání:

Ušleháme vejce s cukrem do pěny a lehce zamícháme polohroubou mouku s práškem do pečiva. Dobře promícháme a vylijeme do vyššího máslem vymazaného plechu a pečeme ve středně vyhřáté troubě.
Jahody z části rozmixujeme a z části rozmačkáme a dáme vařit s cukrem. Ve trošce vody rozmícháme pudinky a jakmile se začnou jahody vařit - zavaříme pudink na hustou kaši a ihned přidáme máslo, které rozpustíme v kaši. Ještě horkou směs ihned nalejeme na vychladlý korpus a necháme vychladnout, nejlépe přes noc. Jednotlivé porce zdobíme šlehačkou. Lze použít jakkékoliv ovoce, ale jahody jsou nej.


Fotky receptu Věrčino jahodové mlsání:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Věrčino jahodové mlsání
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !