Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Marinované žebírko na žampiónech:
600 g vepřové pečínky
| 3- 5 lžic Progast marinády Gyros
| 3 cibule
| 10 žampiónů (nebo jiných hub)
| 150 ml kysané smetany
Postup přípravy receptu Marinované žebírko na žampiónech:
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na troše rozpáleného oleje, přidáme na plátky nakrájené houby, krátce podusíme a dáme stranou. Z vepřové pečínky nakrájíme 4 žebírka, která naklepeme a namarinujeme marinádou Gyros. Necháme minimálně 30 minut odležet. Žebírka po obou stranách opečeme na pánvi. Přidáme podušené žampióny s cibulí a vše zalijeme kysanou smetanou a dobře provaříme. Podáváme s vařenými bramborami či rýží.
Fotky receptu Marinované žebírko na žampiónech:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!