Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ovčácký špíz s pórkovou omáčkou

fotka Ovčácký špíz s pórkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ovčácký špíz s pórkovou omáčkou:

400 g jehněčí kýty  | 4 lžíce citronové štávy  | 4 lžíce oleje  |  tymián  |  rozmarýn  |  sůl a pepř  | 16 bobkových listů  | 200 g žlutých paprik  | 200 g cuket  | 200 g pórku  | 2 stroužky česneku  | 200 g kefíru  |  petrželka

Postup přípravy receptu Ovčácký špíz s pórkovou omáčkou:

Maso nakrájíme na kostky velké asi 2 cm. Ze 2 lžic citrónové šťávy, 2 lžic oleje, tymiánu, rozmarýnu a soli ušleháme marinádu a pokapeme maso obložené bobkovým listem. Papriku nakrájíme na čtverce a cuketu na plátky.

Na kolečka nakrájený pórek podusíme na oleji. Česnek oloupeme, prolisujeme na pórek, zamícháme, podlijeme 2 lžícemi vody a přikryté dusíme 8 minut. Vmícháme kefír a nasekanou petrželku. Ochutíme 2 lžícemi citrónové šťávy, osolíme a opepříme.

Rozehřejeme gril. Na špízy střídavě napichujeme maso, papriku, cukety a bobokový list. Grilujeme 20 minut. Podáváme s omáčkou.


Fotky receptu Ovčácký špíz s pórkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ovčácký špíz s pórkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !