Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bulharská sarma

fotka Bulharská sarma
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Bulharská sarma:

200 g mletého masa  | 150 g předvařené rýže  | 3 lžíce másla  | 3 lžíce olivového oleje  | 1 ks vejce  | 1 ks cibule  | 4 lžíce rajčatového protlaku  | 1 šálek smetany  | 8 listů hlávkového zelí  | 500 g kysaného zelí

Postup přípravy receptu Bulharská sarma:

Zelné listy spaříme vařící vodou, tuhá žebra vykrojíme, na listy rozložíme masovou náplň, kterou si připravíme takto: Předvařenou rýži zalijeme 300 ml vody, přivede k varu, povaříme a necháme pod pokličkou odležet. Do vychladlé rýže vmícháme mleté maso, nadrobno nasekanou cibuli, opepříme, osolíme, a závitky pevně stočíme. Dno hrnce si vymastíme olejem, rozložíme na dno kysané zelí, na něj urovnáme závitky a přikryjeme zbylým zelím. Na rozehřátém másle osmažíme rajčatový protlak, zalijeme smetanou a vlijeme na zelí a dusíme.


Fotky receptu Bulharská sarma:

Bulharská sarma
Bulharská sarma
Bulharská sarma
Bulharská sarma
Bulharská sarma
Bulharská sarma
Fotky vložil: ivanao,tvackova1 
Hodnocení receptu Bulharská sarma
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !