8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karbanátky ze dvou mas

fotka Karbanátky ze dvou mas
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Karbanátky ze dvou mas:

1/2 kg mletého hovězího masa  | 1/2 kg mletého vepřového masa  | 5 plátků světlého toustového chleba  | 4 stroužky česneku  | 1 pol. lžíce hořčice  |  majoránka  |  sůl  |  Podravka  |  pepř  | 1/2 hrnku mléka  |  olej na smažení  | 1 větší cibule  | 2 vejce

Postup přípravy receptu Karbanátky ze dvou mas:

Toustový chléb nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce. V míse promícháme maso, prolisovaný česnek, cibuli nakrájenou na malé kousky, namočený chléb, pol. lžíci hořčice a vajíčka. To vše dochutíme solí, Podravkou, majoránkou a pepřem. Z připravené směsi tvoříme placičky a smažíme na rozpáleném oleji po obouch stranách dozlatova.


Fotky receptu Karbanátky ze dvou mas:

Karbanátky ze dvou mas
Karbanátky ze dvou mas
Karbanátky ze dvou mas
Karbanátky ze dvou mas
Karbanátky ze dvou mas
Karbanátky ze dvou mas
Karbanátky ze dvou mas
Karbanátky ze dvou mas
Karbanátky ze dvou mas
Karbanátky ze dvou mas
Fotky vložil: berunaa,Natural,Mangovka,martikam,kacice 
Hodnocení receptu Karbanátky ze dvou mas
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !