Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stáňovo telecí na medu

fotka Stáňovo telecí na medu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Stáňovo telecí na medu:

1/2 kg telecího masa  | 1 velká cibule  | 1 čajová lžička orientální směsi koření  | 1/2 lžičky sladké papriky  | 1/4 lžičky pálivé papriky  | 1 srřik česnekového koncentrátu  | 1 -2 polévkové lžíce medu  | 1 lžička sojové omáčky  | trocha čerstvé strouhané citronové kůry  |  sůl

Postup přípravy receptu Stáňovo telecí na medu:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky, zpěníme na oleji, na cibuli vložíme nakrájené telecí maso z plece nebo vykoštěného krku a necháme zatáhnout. Pak přisypeme koření a papriku a chvililinku opékáme, přidáme citronovou kůru, česnekový koncentrát, sojovou omáčku a med. Promícháme, podlijeme a dusíme do měkka. Zatím nesolíme. Když je maso měkké, ochutnáme, je-li potřeba přisolíme a šťávu zahustíme Maizenou. Podáváme s bramborami nebo rýží, ale jako příloha jsou výborné i rýžové nudle. Na talíři můžeme ozdobit rajčátkem, zelenými bylinkami nebo spirálkou z citronové kůry.


Fotky receptu Stáňovo telecí na medu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Stáňovo telecí na medu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !