MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krkovička v česnekovém sádle

fotka Krkovička v česnekovém sádle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Krkovička v česnekovém sádle:

1 kg vepřové krkovice  | 2-3 kg vepřového sádla Brick (Naše nejlepší vepřové sádlo 500g)  | 2 paličky česneku  | 1 větší cibule  |  tymián  |  bílý pepř  |  majoránka  |  sůl

Postup přípravy receptu Krkovička v česnekovém sádle:

Vepřovou krkovičku podélně rozkrojíme na polovinu a svážeme do válečků. Osolíme, opepříme a na sádle zprudka opečeme do zlatova. Maso vyjmeme a ve výpeku orestujeme nakrájenou cibuli s polovinou česneku, který jsme si předem nakrájeli na plátky. Poté přidáme zbytek česneku, bylinky a opečenou krkovičku, vše zalijeme roztopeným sádlem Brick a v něm vaříme zhruba při 90 °C 3 až 4 hodiny. Krkovičku podáváme teplou, nebo ji necháme zchladnout a jíme za studena s hořčicí a chlebem, namazaným ztuhlým sádlem, ve kterém jsme maso vařili.

Poznámka: Tento pokrm není zrovna dietní, ale chutná skvěle.


Fotky receptu Krkovička v česnekovém sádle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krkovička v česnekovém sádle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !