Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vrabci po moravsku

fotka Vrabci po moravsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 170 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vrabci po moravsku:

800 g vepřové maso  | 2- 3 cibule  | 6 stroužků česneku  |  hladká mouka  |  drcený kmín  |  sůl  |  pepř  |  sádlo

Postup přípravy receptu Vrabci po moravsku:

Libové vepřové maso (plecko, ramínko) nakrájené na větší kostky, posypeme drceným kmínem, opepříme, promícháme s česnekem rozetřeným se solí a necháme asi hodinu odležet. Rozpůlenou cibuli nakrájíme na plátky a rozložíme do pekáčku silně vymazaného sádlem. Na tento základ rozložíme odležené maso promíchané se lžicí hladké mouky a pečeme v předehřáté troubě asi 35 minut, za občasného polití vývarem nebo vodou, do které jsem rozmýchali lžičku polévkového koření. Měkké maso odebereme, šťávu zalijeme asi 1 dl vody a vaříme, až se tuk začně oddělovat. Potom maso vrátíme a prohřejeme.
Přílohy: bramborové knedlíky, celozrnný chléb -rajčatový salát
Přeji Vám dobrou chuť


Fotky receptu Vrabci po moravsku:

Vrabci po moravsku
Vrabci po moravsku
Vrabci po moravsku
Vrabci po moravsku
Vrabci po moravsku
Fotky vložil: Bezinka,Mangovka,LENČA611 
Hodnocení receptu Vrabci po moravsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !