Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Myslivecké kuře v mikrovlnce

fotka Myslivecké kuře v mikrovlnce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Myslivecké kuře v mikrovlnce:

2 PL másla  | 4 stehenní nebo prsní řízky z kuřete  | 1 menší cibule  | dle chuti česnek  | 5-10 dkg anglické slaniny  | nebo 5-10 dkg žampionů na plátky  | 3 lž nakládaných kapií  | 0,5 - 1ks pórek  |  sůl  | 1 bobkový list  |  tymián  | 3 kuličky jalovce

Postup přípravy receptu Myslivecké kuře v mikrovlnce:

Rozpustíme máslo (30-60 s na plný výkon), kuře nakrájíme na proužky. Promícháme maso v másle, posypeme nakrájenou cibulkou a česnekem, osolíme, podlijeme vodou, přidáme bobkový list, tymián, jalovec a pokryjeme plátky anglické slaniny a/nebo žampionů. Nakrájíme si pórek na kolečka. Vlníme na plný výkon asi 10 minut. Poté kuře přerovnáme a přidáme pórek a pokrájené kapie. Povlníme ještě 5 min nebo do té doby, než je maso hotové. Necháme odstát a podáváme s rýží či těstovinami.


Fotky receptu Myslivecké kuře v mikrovlnce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Myslivecké kuře v mikrovlnce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !