Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nadýchané rybí filé

fotka Nadýchané rybí filé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Nadýchané rybí filé:

4 plátky rybí filé  | 2 lžíce olivový olej  | omáčka:  | 1 ks vejce  | 3 lžíce tatarská omáčka  | 1 lžíce smetana  | podle chuti: grilovací koření  | dle chuti: mletý černý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Nadýchané rybí filé:

Zapékací mísu vymažeme olivovým olejem. Rybí filé rozmrazíme a poté kousky omyjeme pod tekoucí vodou. Filé osušíme ubrouskem a odložíme stranou.

Oddělíme žloutek od bílku (žloutek nebudeme potřebovat) a vyšleháme společně se smetanou do tuha. Poté lehce vmícháme tatarskou omáčku a necháme odpočinout.

Porce rybího filé rozložíme do zapékací mísy, lehce pokropíme olejem, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a dáme péct do trouby. Pečeme zhruba 20 minut, poté mísu vyjmeme, filé potřeme připravenou sněhovou omáčkou a vrátíme zpět do trouby. Poté krátce zapečeme. Až povrch ryby zezlátne, je pokrm hotový.



Fotky receptu Nadýchané rybí filé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadýchané rybí filé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka