Použité suroviny receptu Omeleta s tuňákem a kukuřicí:
1 lžíce olivového oleje
| 200 g brambor, oloupaných a pokrájených
| 3 ks jarní cibulky-pokrájené
| 1/2 ks červené papriky, nakrájené
| 200 g plechovka sladké kukuřice,slité
| 100 g tunáka ve vastní štávě
| 4 velká vajíčka, rozšlehaná se solí a pepřem
Postup přípravy receptu Omeleta s tuňákem a kukuřicí:
V teflonové pánvi, kterou můžete dát do trouby, rozpalte olej a opečte na něm brambory. Trvá to asi 12minut. Promíchávejte je až zezlátnou. Přidejte papriku i cibulku a ještě chvíli smažte.
Vše krátce zapečte. Vmíchejte kukuřici a tuňáka. Potom směs zalejte vajíčky a smažte na mírném ohni asi 5-8 minut, dokud vajíčka nezpevní. Omeletu s tuňákem a kukuřicí vložte pod gril nebo do trouby rozpálené na 200 stupňů, aby povrch omelety zpevnil a zezlátl.
Fotky receptu Omeleta s tuňákem a kukuřicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!