8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ostrý džem z broskví a hroznového vína

fotka Ostrý džem z broskví a hroznového vína
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Ostrý džem z broskví a hroznového vína:

1 kg broskví  | 20 dkg hroznového vína  | asi 5 cm čerstvého zázvoru  | 40 dkg želírovacího cukru  | 1 lžička kyseliny citrónové

Postup přípravy receptu Ostrý džem z broskví a hroznového vína:

Broskve a víno spaříme vroucí vodou a oloupeme, rozkrojíme a zbavíme pecek a peciček. Ovoce nakrájíme na kousky. Zázvor oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Vše smícháme a asi 5 minut vaříme. Potom do ještě ne zcela rozvařené ovocné hmoty vmícháme želírovací cukr a kyselinu citrónovou a za stálého míchání vaříme ještě 4 minuty. Hotový džem nalijeme do sklenic a uzavřeme. Otočíme dnem vzhůru.


Fotky receptu Ostrý džem z broskví a hroznového vína:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ostrý džem z broskví a hroznového vína
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !