MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené jehněčí kotlety s marinádou

fotka Pečené jehněčí kotlety s marinádou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pečené jehněčí kotlety s marinádou:

10 jehněčích kotlet  | 1 citrón  |  drcený česnek  |  mletý pepř  |  petrželová nať  |  dijonská hořčice  |  olej na vymazání pekáčku

Postup přípravy receptu Pečené jehněčí kotlety s marinádou:

Z jednotlivých kotlet odstraníme přebytečný tuk a po obou stranách je přetřeme rozpůleným citrónem. Česnek, pepř, sekanou petrželovou nať a hořčici promícháme a směsí potřeme kotlety. Necháme asi 30 minut v chladu marinovat. Troubu předehřejeme na 250 °C, kotlety vložíme do vymazaného nebo pečicím papírem vyloženého pekáčku, zakryjeme alobalem a asi 5 minut zprudka zapečeme. Pak snížíme teplotu v troubě na 180 °C, odkryjeme a dopečeme ještě 15 minut.


Fotky receptu Pečené jehněčí kotlety s marinádou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené jehněčí kotlety s marinádou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !