Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka z jedlých kaštanů a žampiónů

fotka Polévka z jedlých kaštanů a žampiónů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Polévka z jedlých kaštanů a žampiónů:

750 ml masového vývaru  | 100 ml smetany  | 100 g toast. chleba bílého  |  sůl  | 1 lžíce oleje  |  pepř  | 2 lžíce másla  | 1/2 kg jedlých kaštanů  | na ozdobu petrželka  | 10 žampiónů

Postup přípravy receptu Polévka z jedlých kaštanů a žampiónů:

Kaštany nařežeme, vložíme do masového vývaru a vaříme 30 minut. Uvařené kaštany oloupeme a scedíme. Asi 8 kaštanů vybereme a odložíme.
Zbytek kaštanů roztlačíme a vrátíme do polévky. Z bílého chleba odkrojíme kůrku, měkký střed natrháme do polévky a ještě chvíli povaříme. Před koncem vaření přidáme smetanu. Osolíme, okořeníme, osladíme podle chuti a zjemníme kouskem másla. Odležené kaštany posekáme a zamícháme do polévky.
Žampióny očistíme, podélně rozřežeme a osmažíme na oleji. Polévku zdobíme žampióny a petrželkou.



Fotky receptu Polévka z jedlých kaštanů a žampiónů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka z jedlých kaštanů a žampiónů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !