Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto s hráškem a cuketou

fotka Rizoto s hráškem a cuketou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Rizoto s hráškem a cuketou:

300 g rýže  | 3 lžíce másla  | 1 cibule  | 1 l zeleninového vývaru  | 1 cuketa  | 150 g hrášku  | 125 ml bílého vína  | 50 g parmazánu  |  sýr na posypání  |  sůl  |  pepř  |  petrželka

Postup přípravy receptu Rizoto s hráškem a cuketou:

Rýži vyperte a nechte odkapat. Na lžíci másla zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte cuketu a hrášek a krátce poduste doměkka. Na zbylíém másle lehce opečte okapanou rýži. Až začne být sklovitá, zalijte ji vínem a naběračkou vývaru a osolte. Zvolna vařte a míchejte, dokud se tekutina nevstřebá, pak přidávejte po částech zbylý vývar a zvolna vařte. K téměř měkkré rýži vmíchejte zeleninu, naposledy podlijte vývarem a dovařte. Do hotového rizota vmíchejte jemně nastrouhaný parmazán a pepř, rozdělte na talíře a posypte sýrem a petrželkou.


Fotky receptu Rizoto s hráškem a cuketou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto s hráškem a cuketou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !