Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rozárčino uzené stehno

fotka Rozárčino uzené stehno
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rozárčino uzené stehno:

100 g balkánský sýr  | 3 lžíce olej  | 2 lžičky sladká paprika  | 1 lžička pálivá paprika  | 4 ks uzené kuřecí stehno  | 1 ks cibule  | 2 kelímky zakysaná smetana

Postup přípravy receptu Rozárčino uzené stehno:

Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a na oleji zesklovatíme.

Přelijeme ji i s tukem na dno zapékací misky, na ni rozložíme kuřecí stehna, posypeme míchanou paprikou a dáme do trouby péct na 200°C asi na 20 minut.

Mezitím nastrouháme balkánský sýr a vmícháme ho do zakysané smetany.

Touto směsí přelijeme stehna a ještě 10 až 15 minut dopékáme. Podáváme s bramborem, nebo pouze zeleninovým salátem.



Fotky receptu Rozárčino uzené stehno:

Rozárčino uzené stehno
Rozárčino uzené stehno
Rozárčino uzené stehno
Rozárčino uzené stehno
Rozárčino uzené stehno
Rozárčino uzené stehno
Rozárčino uzené stehno
Fotky vložil: jessynka,Mangovka,evabel 
Hodnocení receptu Rozárčino uzené stehno
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !