Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí filé po německu

fotka Rybí filé po německu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rybí filé po německu:

750 g rybího filé  | 200 g šunky  |  sušená nebo čerstvá rajčata  | 100 g tvrdého sýra  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Rybí filé po německu:

Filé necháme mírně rozmrazit a potom rozložíme na olejem vymazaný pekáč. Mírně osolíme a nahoru na filé rozložíme plátky šunky. Na plátky šunky dáme kousky sušených nebo plátky čerstvých rajčat - dle možností. Pekáček s filé vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C a dáme zapéct na 20 minut. Nahoru na filé nastrouháme tvrdý sýr a s ním dáme zapéct ještě asi na 10 minut. Podáváme s bramborami.


Fotky receptu Rybí filé po německu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí filé po německu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !