8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šalvějové řízečky se zeleninou

fotka Šalvějové řízečky se zeleninou
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Šalvějové řízečky se zeleninou:

1 lilek  | dle chuti: sůl  | 2 malé cukety  | 4 rajčata  | 1 žlutá paprika  | 3 lžičky olivového oleje  | 125 ml zeleninového vývaru  | 50 g zelených oliv  | dle chuti: pepř  | 8 vepřových řízků  | 8 plátků parmazánu  | 8 lístků šalvěje  | 8 plátků kladenky  | 80 g másla  | 70 ml bílého vína

Postup přípravy receptu Šalvějové řízečky se zeleninou:

Lilky omyjeme, nahrubo nakrájíme a povaříme ve vroucí osolené vodě 30 minut.
Cukety, rajčata a papriku omyjeme, zbavíme jádřinců a nadrobno nakrájíme. Na horkém oleji necháme zeleninu zesklovatět a přilijeme vývar. 35 minut necháme povařit a na závěr přidáme olivy.
Vepřové řízečky očistíme, naklepeme, osolíme a z obou stran osmahneme na horkém másle. Připíchneme na ně párátkem kladenku, parmazán, šalvěj a znovu osmahneme. Vypečenou šťávu rozředíme bílým vínem. Řízky na talíři obložíme zeleninou.


Fotky receptu Šalvějové řízečky se zeleninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šalvějové řízečky se zeleninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !