Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso po turecku

fotka Skopové maso po turecku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Skopové maso po turecku:

500 g skopového masa  | 1 kg kdoulí  | 1 velká cibule  | 4 lžíce oleje  | hrst rozinek  | podle chuti: sůl, pepř, skořice, cukr

Postup přípravy receptu Skopové maso po turecku:

Maso nakrájíme na kousky, osmahneme na oleji, přidáme hrubě nakrájenou cibuli a opečeme dočervena. Trochu podlijeme a dusíme. K téměř měkkému masu přidáme sůl, kdoule oloupané a pokrájené na plátky, oprané rozinky, pepř, lžičku skořice a podlijeme vodou. Podusíme a odpaříme šťávu. Kdoule nemají být rozvařené. Podle chuti přisladíme.


Fotky receptu Skopové maso po turecku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopové maso po turecku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !