600 g hovězí maso přední
| 2 lžíce sádlo
| 2 ks cibule
| 3 ks česnek - stroužky
| 2 lžičky mletá sladká paprika
| 1 lžička mletá pálivá paprika
| 600 g brambory
| sůl, pepř
| kmín
Postup přípravy receptu Slovenský guláš:
Na sádle zprudka orestujeme na kousky nakrájené maso, přidáme pokrájenou cibuli, utřený česnek, osolíme, opepříme a zaprášíme paprikou. Promícháme, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme téměř doměkka. Podle potřeby průběžné podléváme. K téměř měkkému masu přidáme na kostičky nakrájené brambory, kmín a dál dusíme, až je maso měkké a brambory rozvařené. Slovenský guláš podáváme s chlebem
Fotky receptu Slovenský guláš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!